Translate the page

viernes, 31 de octubre de 2014

Pinchos terroríficos de Halloween :)

Már Spanyolországban is ünneplik a Halloweent, és mint minden szokást, ezt is a "maguk módján" ünnepelnek. Ezekben a napokban az a szokás (legalábbis azon a vidéken, ahol mi laktunk), hogy a bárok, éttermek jelmezversenyt szerveznek, ahol a környék apraja-nagyja különféle ijesztő jelmezben jelenik meg. E nemes alkalomra természetesen pókhálóba és töklámpásokba öltöztetik a vendéglátó helyeket, és mindenféle "horrorisztikus" ételeket szolgálnak fel, mint példálul ezek a speciálisan Halloween estére készített "pincho"-k. :) Még talán időben vagytok, ti is elkészíthettek belőle néhányat.

Dedos de vampiro


Vékony kenyérszeleteket vágunk, mefosztjuk a kemény héjától, majd virslit tekerünk bele. Kaliforniai paprikából kivágjuk a körmeit, majd a másik végét ketchupba mártogatjuk. Készen is vannak az ujjacskáink. :)Hamburguesas terroríficas

Hamburger csemlére hamburger húst helyezün, majd sajtszeletekből szellemfigurákat vágunk ki. Szeme helyére tehetünk ketchapból piros pöttyöket. Persze bármivel lehet még horrorisztikusabbá tenni, csak a fantáziátok szabhat határt. :)


Ojos de huevo

És végül... horrorisztikusan ijesztő halloween szemeket gyárthatunk tükörtojásból. :) Az ereket ketchuppal rajzoltuk meg, pupillája pedig fekete kimagozott olajbogyó. Jó étvágyat hozzá! :)No hay comentarios:

Publicar un comentario

Szólj hozzá: