Translate the page

Miért velünk?

"Imádom a skype-os tanulást, számomra a legjobb benne, hogy így munka mellett, ebédszünetben tanulhatok spanyolul, tarthatom szinten a tudásom. Szeretem, hogy sok videót nézünk, a google drive-ra lementett jegyzetekben könnyű keresni utólag is, kihasználjuk a technológia minden vívmányát. :) Jól megtervezettek az órák és jó hangulatban telnek, szeretem, hogy személyesek, nem egy unalmas könyvet követünk minden áron, hanem személyre szabottak, egyedi igények szerint folynak, szóval tényleg minden részletre figyelsz. A spanyol tudásom újjá éledt és minden órán tanulok valami újat, nem csak a spanyol nyelvről, de a kultúráról is. Nélküled sosem ismertem volna meg például Carlos Vives számait, amiket non-stop hallgatok. :)"
- Noémi
"Nagyon szeretem a skype-os órákat Rékával, és nem is szoktak gondok lenni a Skype minőségével sem, ez nem jelent problémát a tanulásban sem, mert az elején én is "féltem", de aztán kipróbáltam és simán megy, ez nem akadály. Profi diás tananyaga van, ami személyre szabott, minden össze van szedve szépen kiemelve, lényegre törően, úgyhogy Skype-on tanulni tényleg költséghatékony, mert nem kell drága, unalmas könyvekre sem pénzt áldoznod. Nagyon szeretem Réka óráit, és tényleg nagyon szórakoztatóak is, mindig nagyokat szoktunk nevetni. Folyamatosan dolgozik a diáin, fejleszti, újítja azokat, Rád szabja. Mindenkinek ajánlom az óráit, mert tényleg nagyon hatékonyak, nem unalmasak, ha Te is oda teszed magad és követed az "utasításait" akkor biztos tudásra tehetsz szert."
- Vivien
United Colors of Apartments and Rooms
Valencia
"Régi vágyam valósult meg azzal, hogy elkezdtem spanyolul tanulni egy évvel ezelőtt. Mindig is tetszett a spanyol nyelv, de ismertem magam annyira, hogy a tanfolyamokat hamar meguntam volna. A skype-os nyelvtanulás a legjobb megoldás, ahogy eddig nyelvet tanultam! Persze ebben Rékának is nagy szerepe van, mert nagyon szeretem az óráit. Nagyon beszédközpontúak az órák. Minden személyreszabott, megbeszéljük, hogy mi az amiről szívesebben, hosszabban tanuljuk, mi az a módszer amit a leghatékonyabnak találunk, hogy elérjem a célomat. Rengeteg érdekességet mesél a spanyolokról, kultúráról, életről, mivel élt kinn, pontosan ismeri. Amit nagyon szeretek Rékában, hogy mindig nagyon motiváló, vidám, jó hangulatúak az órái."
- Ramóna

"Nekem csak jó tapasztalataim vannak a skype-os tanulással kapcsolatosan, így tanultam olaszt is! Igaz, ehhez jó tanár is kell! Én megtaláltam és elégedett vagyok, pedig elég kritikus vagyok! :)"
- Erika


"A Skype-os órákat szuper ötletnek tartom, mivel én rengeteget voltam/vagyok külföldön a munkám miatt és ennek ellenére mindig meg tudtuk oldani a tanulást. Az órák nagyon jó hangulatúak és személyre szabottak, pl. mi kiemelten foglalkoztunk a vendéglátás témával, amire nekem szükségem volt. Általában eléggé elfoglalt vagyok és nem tudok annyi időt szánni az órán kívüli tanulásra, mint kellene, ennek ellenére nagyon sokat fejlődtem és tanultam, ami főként nem az én érdemem. :)"
 - LucaKövess minket Facebookon:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Szólj hozzá: